Afhalen order(s)

Het komt met regelmaat voor dat er geen of onjuiste informatie wordt aangeleverd bij afhalen orders.

Neemt u al onze pakbonnen mee bij afhalen van orders of geeft u mondeling bij afhalen de MTU orders nummer door? Super! Dan mag u dit bericht als niet verzonden beschouwen. Voor u nog onduidelijk of nieuw? leest u dan verder:

Bij afhalen van orders is het benodigd pakbonnen te overhandigen (op papier of digitaal d.m.v. bijv. een telefoon of tablet) OF order nummers aan te laten geven door de transporteur. Op deze wijze kan onze logistieke afdeling u snel en efficiënt bedienen. Als u meerdere orders wilt laten afhalen met risico aan ruimte gebrek, kunt u de gewenste prioriteit per order doorgeven via de transporteur. U heeft u de controle over wat en wanneer uw transporteur mee gaat.

Hartelijk dank voor uw medewerking!